Vliegverwachting

Lees hier onze vliegverwachtingen. Wij publiceren deze op vliegdagen uiterlijk om 08.00 uur. We vermelden dan ook op welke locatie we die dag vliegen. Op de pagina Vlieglocaties vind je de routebeschrijvingen naar de verschillende locaties,

Zaterdag 20 april 2024 (paragliding bij Meerkerk) AFGELAST

De regen die de afgelopen dagen is gevallen, zorgt ervoor dat we niet tot morgenochtend hoeven te wachten met onze beslissing.

Helaas kunnen we niet vliegen. De velden zijn veel te nat om veilig te kunnen vliegen. Ook wordt er morgen weer regen verwacht en is de wind te hard.

We blijven hopen op goed vliegweer. Voor volgende week zaterdag zijn er extra tandemvluchten beschikbaar in ons reserveringssysteem.

Indien je een afspraak hebt voor een Paragliding Tandemvlucht, Double Action of Introductie, kan je een nieuwe afspraak maken op https://www.actionpilots.nl/boekeenvlucht. Beschikbare dagen vind je in het boekingssysteem.

Hou de geldigheidsperiode van je bon in de gaten, want vervallen bonnen die niet van Action Pilots Paragliding zijn, mogen wij helaas niet accepteren (zie voor meer informatie: https://www.actionpilots.nl/informatie-over-cadeaubonnen).

Zaterdag 20 april 2024 (paragliding bij Meerkerk)

Zaterdag a.s. gaan we vliegen in de Alblasserwaard, mits het weer meewerkt.
Zaterdagochtend rond 8:00 uur wordt op deze plek bekend gemaakt of het definitief doorgaat en welk veld we gebruiken.
Tandemspassagiers let op: we willen als team goed warmgedraaid zijn voor het nieuwe seizoen. Daarom vragen we je om een uur later te komen dan op je boeking staat. Alvast dank voor je begrip!
Programma:
12: 00 – Vluchten met passagiers . (i.p.v 11:00 uur)
13:00 – Gebrevetteerde solopiloten (vanaf B2).
Belangrijk:
  • Tandem passagiers.
    Indien je een cadeaubon/voucher hebt, neem deze dan mee zo nodig met geprinte verlengingsbevestiging. Zonder bon/voucher kan je contant of met Tikkie afrekenen, pinnen is niet mogelijk.
  • Solo piloten
    Vergeet niet een opgeladen portofoon mee te nemen (LPD 54 – CTCSS 34 / 434,4 MHz – CTCSS 218,1 Hz).
  • Honden zijn niet toegestaan op het veld.

Er kunnen weer tandemvluchten gereserveerd worden!

Vandaag is onze planning voor de eerste helft van het seizoen 2024 online gegaan.

Je kunt een of meerdere tandemvluchten boeken via onze site Action Pilots Paragliding – Boek een vlucht

Weersverwachting
Regenradar