Vliegverwachting

Lees hier onze vliegverwachtingen. Wij publiceren deze op vliegdagen uiterlijk om 08.00 uur. We vermelden dan ook op welke locatie we die dag vliegen. Op de pagina Vlieglocaties vind je de routebeschrijvingen naar de verschillende locaties,

Winterstop

Met het korter worden van de dagen en helaas ook het natter worden van onze velden, is onze winterstop begonnen.

Wij zien jullie graag weer in het voorjaar!

Boekingsmogelijkheden tandemvluchten 2022

Op dit moment hebben wij onze winterstop, deze loopt van november tot medio maart 2022.
Voor het seizoen 2022 kan je boeken vanaf medio maart 2022.

https://www.actionpilots.nl/boekeenvlucht/

Mocht je in de problemen komen met de geldigheid van een eventuele cadeaubon (een bon moet nog geldig zijn op de dag dat je bij ons komt vliegen), raadpleeg dan de bijgewerkte informatie op: https://www.actionpilots.nl/informatie-over-cadeaubonnen. Je moet zelf contact opnemen met de uitgever van de bon om een verzoek tot verlenging aan te vragen (bij sommige bonnenuitgevers is het ook mogelijk onze activiteit om te ruilen voor een andere activiteit).
Door onszelf (Action Pilots Paragliding) uitgegeven bonnen worden – indien nodig – door ons kosteloos verlengd (een begin 2021 verlopende bon wordt heel 2022 op ons veld geaccepteerd, je hebt géén nieuwe Action Pilots Paragliding bon nodig).

Gastvliegers welkom

Ook in het nieuwe seizoen zijn gebreveteerde solopiloten bij ons weer van harte welkom.
Ben je op zoek naar een middag no-nonsense vliegplezier zonder urenlange wachtrijen, verborgen kosten etc. meld je dan, ook in het nieuwe seizoen weer, snel aan via gastvliegers@actionpilots.nl !
Kijk hier voor onze spelregels: https://www.actionpilots.nl/zelf-vliegen/

Kom jij bij ons vliegen?

Weersverwachting
Regenradar