Vliegverwachting

Lees hier onze vliegverwachtingen. Wij publiceren deze op vliegdagen uiterlijk om 08.00 uur. We vermelden dan ook op welke locatie we die dag vliegen. Op de pagina Vlieglocaties vind je de routebeschrijvingen naar de verschillende locaties,

Zaterdag 24 juli 2021 – paragliding bij Meerkerk

Indien het weer meewerkt dan vliegen we zaterdag 24 juli in de omgeving van Meerkerk (Alblasserwaard). Zaterdagochtend rond 8:00 uur wordt op deze plek bekend gemaakt of het definitief doorgaat (i.v.m. het weer) en welk veld we gebruiken.

Programma:
11:00 – ca. 13:00 => Vluchten met passagiers (geboekt).
12:30 – einde vliegdag => Gebrevetteerde solopiloten.

Kijk zaterdag vlak voor je vertrekt op deze plek. Hier melden we op basis van de laatste weersverwachtingen of het vliegen doorgaat en welk veld we gebruiken..

Van al onze gasten (deelnemers aan activiteiten en bezoekers) verwachten wij dat zij akkoord gaan met en handelen conform het ‘COVID-19 protocol van Action Pilots Paragliding’. Neem dat alvast door en vergeet zaterdag de mondkapjes niet !

LET OP: omdat wij het lierterrein delen met vee is het ons – i.v.m. de risico’s van neospora-besmetting (van de koeien via honden) – NIET toegestaan honden toe te laten in het weiland.

ZOMERVAKANTIE: beperkt vliegen in NL

In de zomervakantie is een groot deel van ons team in de Alpenlanden aan het vliegen, wij zullen daardoor niet elke zaterdag paragliden op ons veld in Nederland.

De huidige planning:
– 17 juli: geen activiteiten
24 JULI: NORMALE VLIEGDAG
– 31 juli: geen activiteiten
7 AUGUSTUS: NORMALE VLIEGDAG
– 14 augustus: geen activiteiten.

Uiteraard – zoals altijd – onder voorbehoud van met name de weersomstandigheden (en het verloop van COVID-19).

(foto van Martijn van Dijk)

Gastvliegers welkom

Vanaf zaterdag 3 april zijn solopiloten weer welkom bij ons!
Meld je aan via gastvliegers@actionpilots.nl

Kijk hier voor onze spelregels: https://www.actionpilots.nl/zelf-vliegen/

Voor €40,- all in!

Aftellen naar het nieuwe seizoen

Heb jij ook al last van vliegkriebels?

Op dit moment zitten we nog in de (geplande) winterstop, maar achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van het seizoen 2021.

In normale jaren, hadden we in deze tijd van het jaar de agenda al opengezet voor boekingen van tandemvluchten. Vanwege de opgelegde corona beperkingen kunnen we echter op dit moment nog niets definitief plannen. Onze agenda blijft dus nog even gesloten.

Wij hopen weer te mogen starten in April 2021.
Zodra er weer nieuwe boekingen mogelijk zijn, melden we dat uiteraard hier!

Kom jij bij ons vliegen?

Weersverwachting
Regenradar