Update maatregelen Corona (Covid-19)

Net als iedereen hadden ook wij een beetje hoop op versoepeling van de maatregelen rondom het Corona-virus. Een beetje hoop dat we na 28 april weer kunnen gaan vliegen.  Misschien was dat tegen beter weten in, maar ach, hoop doet leven he.

We staan uiteraard volledig achter de beslissingen. Net als iedereen hebben we de verantwoordelijkheid om de verspreiding tegen te gaan én de druk op de zorg niet te laten oplopen. We zijn geen topsporters, dus we moeten gewoon nog even wachten totdat we weer het luchtruim in kunnen.

Onze eerdere besluiten blijven nog van kracht.

Tegen de tijd dat het boeken weer mogelijk is zullen wij dit tijdig aankondigen via onze website bij ‘Vliegverwachting’ (https://www.actionpilots.nl/vliegverwachting) en op onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/ActionPilots).

Een bon moet nog geldig zijn op de dag dat je bij ons komt vliegen. Mocht je in de problemen komen met de geldigheid van een eventuele cadeaubon, raadpleeg dan de informatie op: https://www.actionpilots.nl/informatie-over-cadeaubonnen. Je moet zelf contact opnemen met de uitgever van de bon om een verzoek tot verlenging aan te vragen (bij sommige partners is het ook mogelijk onze activiteit om te ruilen voor een andere activiteit).
Door onszelf (Action Pilots Paragliding) uitgegeven bonnen worden – indien nodig – door ons kosteloos verlengd (een begin 2020 verlopende bon wordt heel 2020 op ons veld geaccepteerd, je hebt géén nieuwe Action Pilots Paragliding bon nodig), wij hebben onze partners verzocht daar met hun bonnen ook soepel mee om te gaan