tandemvluchten & COVID-19 (UPDATE)

Na een lange tijd geen tandemvluchten te hebben kunnen aanbieden t.g.v. COVID-19 hebben we recent het tandemvliegen weer opgestart!

Nieuwe boekingsmogelijkheden voor tandemvluchten (voor zaterdagen in september) komen binnenkort beschikbaar op onze website: actionpilots.nl/boekeenvlucht, wij informeren u hier tevoren over via Facebook en de pagina ‘Vliegverwachting’.

We hebben een behoorlijke wachtlijst dus die plekken zullen vermoedelijk snel vol lopen! We zullen echter om de paar weken boekingsmogelijkheden blijven toevoegen (mits het weer het toelaat de capaciteit uit te breiden). We willen daarbij echter niet te ver vooruit plannen – om teleurstellingen te voorkomen – omdat het verloop van het coronavirus (en daarmee de gevolgen voor onze mogelijkheden van het aanbieden van tandemvluchten) onduidelijk blijft.
Wij blijven bestaande klanten met (t.g.v. COVID-19 óf weersomstandigheden) geannuleerde boekingen daarbij iets eerder informeren om hen de kans te bieden een nieuwe boeking te doen alvorens nieuwe klanten diezelfde gelegenheid te bieden.

Ondergrens voor onze maatregelen m.b.t. COVID-19 zijn de gestelde richtlijnen vanuit de overheid / RIVM en KNVvL. Veiligheid, in alle aspecten, staat voor onze gasten en vliegers voorop.
Van al onze gasten (deelnemers aan activiteiten en bezoekers) verwachten wij dat zij akkoord gaan met en handelen conform het ‘COVID-19 protocol van Action Pilots Paragliding’. Neem dat alvast door!

Mocht je in de problemen komen met de geldigheid van een eventuele cadeaubon (een bon moet nog geldig zijn op de dag dat je bij ons komt vliegen), raadpleeg dan de informatie op: https://www.actionpilots.nl/informatie-over-cadeaubonnen. Je moet zelf contact opnemen met de uitgever van de bon om een verzoek tot verlenging aan te vragen (bij sommige bonnenuitgevers is het ook mogelijk onze activiteit om te ruilen voor een andere activiteit).
Door onszelf (Action Pilots Paragliding) uitgegeven bonnen worden – indien nodig – door ons kosteloos verlengd (een begin 2020 verlopende bon wordt heel 2021 op ons veld geaccepteerd, je hebt géén nieuwe Action Pilots Paragliding bon nodig), wij hebben andere uitgevers van bonnen verzocht daar met hun bonnen ook soepel mee om te gaan.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!