Nog GEEN nieuwe boekingsmogelijkheden tandemvluchten beschikbaar

21 september 2020

 

Doordat wij – sinds het moment dat klanten kunnen boeken voor tandemvluchten – alle (5) de vliegdagen hebben moeten annuleren als gevolg van slecht (vlieg)weer het volgende. Er zijn nog GEEN nieuwe boekingsmogelijkheden voor tandemvluchten beschikbaar op onze website (actionpilots.nl/boekeenvlucht) en de verwachting is dat daar ten minste de komende 2 weken geen verandering in komt. Wij blijven bestaande klanten met geannuleerde boekingen als eerste informeren in geval van nieuwe boekingsmogelijkheden om hen de kans te bieden een nieuwe boeking te doen alvorens nieuwe klanten diezelfde gelegenheid te bieden. Zolang de vliegdagen – zoals de laatste 5 zaterdagen – geannuleerd moeten worden blijven we proberen die grote groep gedupeerde klanten ‘door te schuiven’ totdat ze gevlogen hebben alvorens anderen op de wachtlijst diezelfde mogelijkheid te geven.

De situatie is zowel voor klanten als ons team uitermate frustrerend (wij willen dolgraag vliegen!) maar nooit reden voor concessies qua veiligheid.

Resterende dagen voor seizoen 2020 zijn:

  • zaterdag 26 september 2020 (VOLGEBOEKT)
  • zaterdag 3 oktober 2020
  • zaterdag 10 oktober 2020
  • zaterdag 17 oktober 2020
  • zaterdag 24 oktober 2020
  • zaterdag 31 oktober 2020.

We hebben een behoorlijke wachtlijst dus – wanneer in de toekomst het boekingssysteem open kan – zullen ook die plekken vermoedelijk snel vol lopen! We zullen echter om de paar weken boekingsmogelijkheden blijven toevoegen (mits het weer het toelaat de capaciteit uit te breiden). We willen daarbij echter niet te ver vooruit plannen – om teleurstellingen te voorkomen – omdat het verloop van het coronavirus (en daarmee de gevolgen voor onze mogelijkheden van het aanbieden van tandemvluchten) onduidelijk blijft, bovendien zijn de vliegkansen in de herfst in de praktijk kleiner (grotere kans op neerslag en / of harde wind dan eerder in het jaar).

Wanneer je als eerste op de hoogte wilt worden gebracht over wanneer nieuwe boekingsmogelijkheden beschikbaar komen dan adviseren wij je aan te melden voor onze ‘Early Bird mailing’ (http://eepurl.com/gTU2N9)!

 

Mocht je in de problemen komen met de geldigheid van een eventuele cadeaubon (een bon moet nog geldig zijn op de dag dat je bij ons komt vliegen), raadpleeg dan de informatie op: https://www.actionpilots.nl/informatie-over-cadeaubonnen. Je moet zelf contact opnemen met de uitgever van de bon om een verzoek tot verlenging aan te vragen (bij sommige bonnenuitgevers is het ook mogelijk onze activiteit om te ruilen voor een andere activiteit).

Door onszelf (Action Pilots Paragliding) uitgegeven bonnen worden – indien nodig – door ons kosteloos verlengd (een begin 2020 verlopende bon wordt heel 2021 op ons veld geaccepteerd, je hebt géén nieuwe Action Pilots Paragliding bon nodig), wij hebben andere uitgevers van bonnen verzocht daar met hun bonnen ook soepel mee om te gaan.