Coronavirus (COVID-19) & tandemvluchten (in 1,5 meter-samenleving)

5 mei 2020

 

Voor wie zich afvraagt wanneer er een tandemvlucht gemaakt kan worden…

Zolang 1,5 meter afstand in acht genomen moet worden is het simpelweg onmogelijk tandemvluchten uit te voeren en aan te bieden: de tandempiloot hangt immers vlak achter de passagier.

Het lijkt helaas volstrekt onrealistisch te verwachten dat hierin op korte termijn verandering komt! Tot nu toe zien we immers dat bij elke verlichting van de maatregelen vanuit de overheid de onderlinge afstand van 1,5 meter een keiharde voorwaarde blijft, bovendien is het vooralsnog onduidelijk hoe lang we met de 1,5 meter-samenleving te maken hebben (hoewel dat nog minstens maanden lijkt te duren). Voorlopig kunnen wij dus geen tandemvluchten aanbieden i.v.m. COVID-19; ondergrens voor onze maatregelen zijn de gestelde richtlijnen vanuit de overheid / RIVM en KNVvL. Veiligheid, in alle aspecten, staat voor onze gasten en vliegers voorop.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen je informeren wanneer er positieve ontwikkelingen zijn.

 

Mocht je in de problemen komen met de geldigheid van een eventuele cadeaubon (een bon moet nog geldig zijn op de dag dat je bij ons komt vliegen), raadpleeg dan de informatie op: https://www.actionpilots.nl/informatie-over-cadeaubonnen. Je moet zelf contact opnemen met de uitgever van de bon om een verzoek tot verlenging aan te vragen (bij sommige bonnenuitgevers is het ook mogelijk onze activiteit om te ruilen voor een andere activiteit).
Door onszelf (Action Pilots Paragliding) uitgegeven bonnen worden – indien nodig – door ons kosteloos verlengd (een begin 2020 verlopende bon wordt heel 2020 op ons veld geaccepteerd, je hebt géén nieuwe Action Pilots Paragliding bon nodig), wij hebben andere uitgevers van bonnen verzocht daar met hun bonnen ook soepel mee om te gaan.

Tegen de tijd dat het boeken van tandemvluchten weer mogelijk is zullen wij dit tijdig aankondigen via onze website bij ‘Vliegverwachting’ (https://www.actionpilots.nl/vliegverwachting) en op onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/ActionPilots). Wij zullen bestaande klanten met geannuleerde boekingen daarbij als eerste informeren om hen de kans te bieden een nieuwe boeking te doen alvorens nieuwe klanten diezelfde gelegenheid te bieden.

Blijf gezond!