Coronavirus (COVID-19) & einde vliegseizoen 2020

14 oktober 2020

In de geest van de nieuwe coronamaatregelen die gelden per 14 oktober (risiconiveau ‘zeer ernstig’) kunnen wij de komende weken géén tandemvluchten meer aanbieden. Aangezien die nieuwe regels minstens 2 weken gelden én na eind oktober onze winterstop ingaat betekent dat concreet: géén tandemvluchten meer in 2020! Helaas eindigt ons vliegjaar 2020 daarmee dus precies zoals het ook begonnen is: met een onverwachte streep door de vliegactiviteiten.

Wij hebben in 2020 ons uiterste best gedaan om klanten met boekingen die kwamen te vervallen op de achtergrond steeds nieuwe kansen te blijven bieden en om te boeken maar helaas werkten het coronavirus én de weersomstandigheden na de zomer daarbij onvoldoende mee… zowel voor klanten als ons team uitermate frustrerend (wij willen dolgraag vliegen!) maar nooit reden voor concessies qua veiligheid.

Ons nieuwe vliegseizoen start vermoedelijk weer eind maart / begin april 2021, uiteraard mede afhankelijk van het verloop van het coronavirus. Tegen de tijd dat het boeken van tandemvluchten weer mogelijk is zullen wij dit tijdig aankondigen via onze website bij ‘Vliegverwachting’ en op onze Facebookpagina.

Wanneer je als eerste op de hoogte wilt worden gebracht over wanneer nieuwe boekingsmogelijkheden beschikbaar komen dan adviseren wij je aan te melden voor onze ‘Early Bird mailing’!

 

Mocht je in de problemen komen met de geldigheid van een eventuele cadeaubon (een bon moet nog geldig zijn op de dag dat je bij ons komt vliegen), raadpleeg dan de informatie op: https://www.actionpilots.nl/informatie-over-cadeaubonnen. Je moet zelf contact opnemen met de uitgever van de bon om een verzoek tot verlenging aan te vragen (bij sommige bonnenuitgevers is het ook mogelijk onze activiteit om te ruilen voor een andere activiteit).
Door onszelf (Action Pilots Paragliding) uitgegeven bonnen worden – indien nodig – door ons kosteloos verlengd (een begin 2020 verlopende bon wordt heel 2021 op ons veld geaccepteerd, je hebt géén nieuwe Action Pilots Paragliding bon nodig), wij hebben andere uitgevers van bonnen verzocht daar met hun bonnen ook soepel mee om te gaan.

 

Voor verdere vragen verwijzen wij naar de ‘veel gestelde vragen’ op onze website.

 

Laten wij hopen dat bij de start van ons het nieuwe vliegseizoen in 2021 de beperkingen t.g.v. COVID-19 achter ons liggen en wij weer volgens ‘het oude normaal’ volop kunnen genieten van onze prachtige sport!

Blijf gezond en hopelijk tot voorjaar 2021!